Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cod Portocaliu de inundații în județul Alba: Scurgeri de pe versanți, viituri rapide, creșteri de debite. Zona vizată

Publicat

Hidrologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de inundații pentru o zonă a județului Alba. Avertizarea este în vigoare până la ora 24.00, marți, 14 noiembrie. 

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe râul Arieş – pe sectorul aferent S.H. Scărişoara.

Se pot semnala scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de inundații.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundații pe râurile din bazinele hidrografice: Arieş – bazin amonte S.H. Albac, județul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax