Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Cod poștal pentru fiecare persoană. Cum se va modifica sistemul actual. Precizări de la Poșta Română

Publicat

Poșta Română pregătește modernizarea serviciilor, astfel încât fiecare persoană va avea un cod poștal. Sistemul va fi schimbat, față de cel actual, în care codurile poștale sunt împărțite pe localități, străzi sau cartiere.

”(..:) lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se găseşte persoana respectivă poştaşul să îl găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, pentru Radio România Actualități.

Acesta a amintit că se va implementa o rețea de cutii poștale digitale, prin care utilizatorii pot ridica produsele fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor. Deocamdată, sistemul este în testare.

”Serviciul poştal modern trebuie să aibă câteva elemente. În primul rând, trebuie să fie rapid. În al doilea rând, trebuie să fie convenabil. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să fie customizat pe nevoile oamenilor”, a mai spus Ștefan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex Stefan

    marți, 23.08.2022 at 09:17

    Deci pt a ti se putea livra un colet va trebui sa poti fi urmarit non-stop. Un implant cu un chip RFID ar ajuta mult la aceasta treaba, nu-i asa?
    Nu, multumesc. Prefer sa-mi ridic coletul de la posta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax