Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Codul Fiscal, schimbat de peste 100 de ori în trei luni. CNIMM: Se produce instabilitate în mediul de afaceri

Publicat

Micii întreprinzători atrag atenţia că modificările repetate din legislaţia fiscală produc instabilitate şi probleme mari  în ceea ce înseamnă asigurarea competitivității în mediul de afaceri. În primele trei luni ale anului, au fost nu mai puţin de 120 modificări ale Codului Fiscal.

„În primele trei luni au fost 120 de modificări ale Codului Fiscal. Aproape în fiecare ședință de guvern am avut o modificare a Codului Fiscal. Și în 2018 riscăm, ca și în 2017, să fim pe un rușinos loc unu la ceea ce înseamnă modificările legislative la nivel european. Toate cifrele și datele duc la o instabilitate a mediului de afaceri, la o creșterea fiscalității, la o creștere a birocrației, la un efort semnificativ, dacă nu imposibil de implementare, la cheltuieli suplimentare pentru întreprinzători, la cheltuieli crescute din punct de vedere administrativ și la probleme uriașe în ceea ce înseamnă asigurarea competitivității în mediul de afaceri”, spune Florin Jianu, președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, citat de digi24.ro.

Acesta precizează că sunt în evidenţe 27.251 suspendări, dizolvări, radieri și insolvențe, comparativ cu anul 2017, când erau 20.000. În primele două luni ale anului au fost 22.400 de firme înregistrate, mai puține decât firmele închise, radiate, dizolvate.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax