Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Finanțare de 2000 de euro din bugetul judeţului pentru un proiect destinat dezvoltării spriritului civic al tinerilor din Alba

Publicat

tineri

Activitatea Asociaţiei „Alba – Manche Împreună” (AMI) din Alba Iulia, o organizaţie nonprofit va fi sprijinită din bugetul judeţean cu suma de 2000 de euro. Cu acordul consilierilor judeţeni, va fi semnat un acord de parteneriat între CJ Alba şi AMI pentru implementarea proiectului „CNE Reprezintă!”, derulat prin Programul European „Tineret în Acţiune”.

Proiectul a câştigat o finanţare de 9.980 euro în cadrul Programului European „Tineret în Acţiune”, Acţiunea 1 „Tineri pentru Europa”, subacţiunea „Schimburi de tineri”. Elaborat în parteneriat cu Office de Jeunesse du Canton de Coutances – Departamentul La Manche, Franţa, pentru realizarea unui workshop într-un cadru nonformal, acesta vizează schimbul de idei şi practici pe tema implicării locale a tinerilor şi creşterii angajamentului civic al acestora. Tinerii pot astfel compara situaţia locală cu cea implementată în Franţa, pot dezvolta competenţe pentru a deveni promotori ai activităţilor de tineret în cadrul comunităţilor din care fac parte.

La finalul proiectului va fi elaborat un ghid de bune practici despre metodele de implicare şi activare a tinerilor în viaţa comunităţii, pornind de la experienţa tinerilor şi a partenerilor implicaţi în proiect.

În cadrul acordului de parteneriat, CJ Alba coordonează implementarea proiectului, alături de reprezentanţii AMI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax