Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, dotat cu un sistem interactiv performant de învățare

Publicat

economic

Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia în calitate de partener în cadrul proiectului implementat de către Asociația Vitas România din Timișoara, devine beneficiarul unui sistem interactiv performant, un echipament de tip tablă interactivă, un videoproiector și un suport pentru videoproiector.

Acest proiect a avut drept scop dotarea liceelor economice din zona geografică în care își desfășoară activitatea, respectiv Oradea, Târgu Jiu, Hunedoara, Alba Iulia, Sibiu, Arad, Reșița, Drobeta Turnu Severin.

Urmează ca în perioada ianuarie-martie 2018, partenerii de la Vitas România, să organizeze cu specialiștii săi o sesiune deschisă de educație financiară, dedicată în special elevilor claselor a XII-a și cadrelor didactice.

Directorul Colegiului, profesor Dincă Florin Cristian, a ținut să mulțumească în mod public Asociației Vitas România pentru sprijinul acordat instituției pe care o reprezintă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax