Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, laureat în cadrul „Galei premiilor pentru un Mediu Curat 2012”

Publicat

elevi

La sfârşitul săptămânii trecute au fost desemnaţi, la Bucureşti, în cadrul unei gale festive organizate la Hotel Novotel, câştigătorii celei de-a patra ediţii a „Galei Premiilor pentru un Mediu Curat”. Proiectul „Pronatura 2012 – Mai bine pentru mediu, mai bine pentru sănătatea noastră” al Colegiului Economic „D.P. Marţian” Alba Iulia, coordonat de profesorii Cosmin Apolzan, Cristina Toth, Cristian Dincă, s-a clasat pe podium, fiind răsplătit cu premiul ,,ECO” pentru iniţiative de protecţia mediului.

Evenimentul organizat de asociaţia ECOTIC  sub egida Ministerului Mediului şi Pădurilor şi a Gărzii Naţionale de Mediu a reunit în acest an 34 de proiecte dedicate protecţiei mediului şi economisirii resurselor, la care au participat companii, instituţii publice, ONG-urilor şi instituţii de învăţământ ce au desfăşurat proiecte în domeniu, în anul 2012.

Proiectul „Pronatura 2012 – Mai bine pentru mediu, mai bine pentru sănătatea noastră” al Colegiului Economic „D.P. Marţian” Alba Iulia, coordonat de profesorii Cosmin Apolzan, Cristina Toth, Cristian Dincă a primit premiul ,,ECO” pentru iniţiative de protecţia mediului, alături de Rompetrol – Marele Premiu şi Vodafone Romania – Premiul de Excelenţă. La festivitatea de decernare a premiilor, Colegiul Economic „D. P. Marţian” a fost reprezentat de directorul adjunct, prof. Cristian Dincă, căruia i-a fost înmânată diploma şi premiul.

Proiectul „Pronatura 2012”, derulat în semestrul II al anului şcolar 2011-2012 a presupus implicarea elevilor şi a profesorilor din liceu în peste 50 de activităţi ecologice, acţiuni de plantare, excursii şi drumeţii, expoziţii şi activităţi culturale cu tematica „Pronatura” sau în realizarea unor studii cu tematica eco-turistică. Parteneri în acest proiect au fost Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia, Direcţia Silvică Alba, care au sprijinit sub diferite forme unele activităţi. De asemenea, în luna noiembrie a acestui an, proiectul a primit premiul I, la secţiunea liceu, în cadrul concursului „Pronatura”, organizat de Consiliul Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax