Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Colegiul Județean al Medicilor Alba va deține integral în administrare sediul instituției de pe strada Lucian Blaga nr. 8 din Alba Iulia

Publicat

Colegiul Județean al Medicilor Alba ar putea primi în administrare parterul clădirii situate pe strada Lucian Blaga nr. 8 din Alba Iulia, în care funcționau până în prezent mai multe cabinete al medicilor de familie. Este vorba despre suprafața utilă de 30,83 mp aferentă celor două încăperi de la parter și cota parte de folosință comună aferentă acestora ce urmează a fi modernizate din finanțare proprie.

Solicitarea Colegiului Medicilor Alba de dare în administrare a respectivului spațiu va fi supusă aprobării în ședința Consiliului Judeţean din 17 februarie. Prin hotărârile de CJ din 2011, Colegiul Medicilor a dobândit dreptul de administrare asupra clădirii, mai puțin a celor două spații care erau concesionate medicilor de familie. La sfârșitul anului 2012, contractele de concesiune au încetat prin acordul medicilor de familie, care au optat pentru o altă locație, iar parterul clădirii de pe strada Lucian Blaga din Alba Iulia a devenit disponibil.

Dacă solicitarea va fi aprobată, Colegiul Județean al Medicilor Alba va primi în administrare suprafața de 30,83 mp  aferentă celor două încăperi, la care se adaugă bunul spațiu în suprafață de 11,46 mp, reprezentând cota parte din suprafața de folosință comună. Spațiul ar urma să fie modernizat din fondul proprii, ținând seama că în această locație funcționează și sediul acestei instituții.

Valoarea contabilă a acestor spații este de 104.350,30 lei. De asemenea Colegiul Medicilor Alba ar urma să primească în administrare și terenul aferent imobilului în suprafață totală de 1.428 metri pătrați,  evaluat la 592.711,60 lei.

În proiectul de hotărâre prezentat consilierilor județeni se prevede ca predarea și preluarea bunurilor să se realizeze prin protocol semnat de ambele părți, în termen de 30 de zile de la adoptarea hotărârii de CJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax