Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Colegiul Medicilor a acordat distincţii supravieţuitorilor accidentului aviatic din Apuseni. Aura Ion şi Adrian Iovan au primit titlurile post-mortem

Publicat

La mai bine de două luni de la accidentul aviatic din Apuseni, în urma căruia şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, iar patru medici au fost răniţi, Colegiul Medicilor i-au recompensat cu distincţii pe supravieţuitori, respectiv post-mortem pentru cei doi eroi. Le-a acordat celor patru medici care au supravieţuit o înaltă distincţie simbolică „Ad Honorem”,  iar post – mortem studenta a primit un titlu ca Membru de Onoare al Colegiului Medicilor. O distincţie similară ca a medicilor a primit şi copilotul, Răzvan Petrescu, respectiv pe numele celui care nu mai este în viaţă, pilotului Adrian Iovan.

Joi, în cadrul unei ceremonii organizate de Colegiul Medicilor, la care a participat şi vicepreşedintele PSD Alba, Călin Potor, supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni au fost premiaţi, respectiv cei patru medici care se aflau în avion – Sorin Ianceu, Radu Zamfir, Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru – dar şi copilotul Răzvan Petrescu, care, din cauza recuperării medicale, nu a putut participa la eveniment. Post-mortem, studentei la medicină Aura Ion i-a fost acordat titlul de Membru de Onoare al Colegiului Medicilor, distincţie preluată de familia tinerei.

Şi pilotul Adrian Iovan, care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident a fost premiat post-mortem de Colegiul Medicilor. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Georgel

    vineri, 28.03.2014 at 18:21

    Cred că de bun simţ ar fi fost să se acorde aceste titluri şi medicilor care au contrubuit la salvarea lor! Că şi aceia au umblat şase ore prin pădurile patriei ca să-i salveze!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax