Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Colegiul Național Militar din Alba Iulia a suspendat cursurile față în față. Elevii au plecat acasă și trec în școală online

Publicat

Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia șa suspendat cursurile fizice și trece în activitate online. Cei peste 460 de elevi din toate clasele au plecat acasă și vor continua de joi școala online.

”Din dispoziția ministrului apărării naționale, având în vedere măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Ministerul Educaţiei şi Cercetării în condițiile situației epidemiologice din acest moment, prin ordin al șefului Statului Major al Apărării se supendă în mod eșalonat, începând de miercuri, 11 noiembrie, activitățile educaționale care impun prezența fizică a elevilor, studenților și cursanților în sistemul de învățământ militar preșcolar, liceal, post-liceal, universitar și post-universitar, precum și în instituțiile de formare continuă.

Elevii și studenții vor continua activitățile educaționale în format online de la domiciliu, iar pentru cursanții – cadre militare sau personal civil – în format online sau la distanță de la locurile de muncă”, arată MApN într-un comunicat.

Potrivit reprezentanților Colegiului, toți elevii de la această instituție de învățământ au dispozitive electronice pentru acces la școală online.

MApN a precizat că, până la începutul anului şcolar 2020-2021, toţi cei 2.250 de elevi din colegiile naţionale militare au fost dotaţi cu tablete şi laptopuri. De asemenea, se depun eforturi ca până la sfârşitul acestui an, având în vedere şi lansarea Programului Operaţional Competitivitate pentru finanţarea tabletelor pentru elevi şi studenţi, să fie achiziţionate astfel de dispozitive pentru toţi cei 1.535 de elevi ai şcolilor postliceale militare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax