Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a obținut o rată de promovare de 100 % la examenul de Bacalaureat 2024

Publicat

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a obținut o rată de promovare de 100 % la examenul de Bacalaureat 2024. Acesta performanță este menținută de 14 ani consecutiv de către elevii colegiului, susțin reprezentații unității de învățământ. 

”Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia confirmă și în acest an că este o școală a performanței, datorită rezultatelor înregistrate de către absolvenții claselor a XII-a la Bacalaureat.

De 14 ani, procentul de promovare a examenului național este de 100%, toți absolvenții reușind să promoveze „examenul maturității”.

CITEȘTE ȘI: Alexia Marcu singura elevă din Alba care a obținut MEDIA ZECE la Bacalaureat 2024. Absolventă a Colegiului Avram Iancu din Câmpeni

Anul acestea, 70 dintre ei au reușit să obțină medii peste 9,00, fiind înregistrate de asemenea și 21 de note de 10 la disciplinele: fizică – 14, matematică – 6 și limba și literatura română – o notă de 10.

Felicitări dragi absolvenți pentru rezultatele obținute!

Acestea reflectă anii de muncă, implicarea și perseverența de care ați dat dovadă, dar și dedicarea și efortul dascălilor și instructorilor militari care s-au ocupat de pregătirea voastră şi nu în ultimul rând încrederea și susținerea părinților!”, au transmis reprezentații instituției de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate