Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO:Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia și-a ales cei mai frumoși boboci. Patricia Tomuș și Daniel Cozma au luat titlurile de Miss și Mister

Publicat

Elevii Colegiului ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia au uitat pentru câteva ore de teme, ore și învățat, au scos hainele de distracție din garderobă și au pornit  la Balul Bobocilor, ediția 2011. Titlurile de Miss și Mister au ajuns la Patricia Tomuș și Daniel Cozma.

Cele șapte perechi de boboci au trecut prin probe „de foc”, pregătite de organizatori, iar etapa favorită a publicului a fost ”Oh la la”, moment în care participanții trebuiau să continue refrenul unei melodii pe care o ascultaseră anterior. Cei 350 de participanți la eveniment au cântat alături de concurenţii plini de emoţii.

Nici proba de dans nu s-a lăsat mai prejos, bobocii demonstrând că pot improviza orice. La finalul concursului, juriul a deliberat. Şi reporterii noştri au fost prezenţi şi au oferit premiile de Miss și Mister Alba24.ro. Aida Lorena Cotișel şi Daniel Cozma sunt fericiţii câştigători.

Miss Popularitate a fost desemnată Aida Lorena Cotișel, iar Mister Popularitate este Răzvan Barbu. Premiul cel mare a fost cucerit de Patricia Tomuș, în vreme ce Daniel Cozma a intrat în posesia premiului de Mister al Colegiului Tehnic”Alexandru Domșa”.

After party-ul s-a desfăşurat în Clubul „Allegria”, unde Sonny Flame a avut grijă ca bobocii să nu se plictisească.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SefuGreilor

    miercuri, 26.10.2011 at 16:26

    Cat erau ei de interesati de teme , ore si invatat. dava dreq de parodii hai va pup

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax