Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Coliziune frontală între un Logan şi un Audi, pe DN75, în apropiere de Cîmpeni. Un bărbat a fost rănit

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut pe DN75, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în care au fost implicate un autoturism Dacia Logan şi un Audi. Cele două maşini s-au lovit frontal. Şoferul Loganului a fost transportat la spitalul din Cîmpeni.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Cîmpeni, pe DN75, la kilometrul 81.

UPDATE: Loganul era condus de un tânăr de 19 ani. Din primele informaţii, acesta a suferit leziuni uşoare. Accidentul a fost semnalat la ieşire din Cîmpeni spre Baia de Arieş. Una dintre maşini a pătruns pe contrasens.

Comunicatul IPJ Alba: „În data de 30.12.2012 orele 00.41, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza oraşul Cîmpeni, s-a produs un accident rutier. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care a constatat că M.V., de 19 ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni -Bistra, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curba la dreapta a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupşa. În urma accidentului, M.V. şi o tânără de 18 ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi nu au rămas internaţi în spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax