Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Coliziune între biciclişti, la Gârbova. Unul era sub influenţa alcoolului şi celălalt, minor de 13 ani

Publicat

bicicletaUn bărbat de 45 de ani a ajuns la spital cu fractură la picior după ce, aflat pe o bicicletă, nu a dat prioritate altui biciclist, un adolescent în vârstă de 13 ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Bărbatul avea 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a petrecut în comuna Gârbova.

Potrivit IPJ Alba, marţi, la ora 22.51, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către medicul de gardă din cadrul spitalului din oraş, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost adus un bărbat, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii a rezultat că bărbatul, de 45 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe strada Cloşca din comuna Gârbova, nu a acordat prioritate de trecere unui alt biciclist, în vârstă de 13 ani, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, biciclistul în vârstă de 45 de ani, a suferit o fractură de picior şi a fost transportat de o rudă, la spitalul din Sebeş.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că biciclistul vinovat de producerea accidentului, era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax