Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulaţie dificilă pe mai mulţi kilometri, la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu. Vezi cum poți ocoli zona cu trafic blocat

Publicat

Coloane de maşini pe o distanţă de mai bine de 5 kilometri, la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu. Principalele cauze, pe lângă creșterea traficului de week-end, sunt lucrările de reabilitare a carosabilului din zona Sebeş, accesul dificil în intersecţia DN7 cu DN1 şi apoi în Alba Iulia, pe şoseaua de centură.

Şoferii sunt sfătuiţi de către poliţişti să circule cu prudenţă, asigurând că iau măsuri pentru fluidizarea traficului. Mai mult, se aşteaptă ca, în week-end, traficul rutier să se aglomereze şi mai mult, dat fiind şi faptul că majoritatea cetăţenilor care lucrează în străinătate se întorc din concedii, spre sfârşitul lunii august. Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a precizat că echipaje de poliţişti vor asigura asistenţă în trafic şoferilor, fiind mobilizaţi inclusiv cadrele de la Poliţia Rurală.

Autorităţile au încercat să găsească soluţii temporare, însă fără mare efect şi, mai mult, problemele şoferilor care circulă pe traseul Alba Iulia  – Sebeş se vor înmulţi în curând, când vor începe lucrări de amenajare a drumului în localitatea Lancrăm şi vor fi instalate alte semafoare de dirijare a circulaţiei pe câte un sens.

Cea mai bună soluție de a evita blocajele de la întrarea și ieșirea din Sebeș pentru cei care se deplasează pe ruta Sibiu – Alba Iulia – Cluj  este intrarea pe drumul judetean  care trece prin localitățile Cunța, Draşov, Spring, Vingard, Ghirbom, Straja, Hăpria, Teleac, Drâmbar, Soseaua de centura Alba Iulia (marcat cu roşu pe hartă)Potrivit informațiilor noastre, drumul se află într-o stare bună existând porţiuni pe care se poate merge cu peste 80km/h. Pentru cei care circulă dinspre Sibiu pre Alba Iulia sau Cluj , intrarea pe drumul de ocolire se face după traversarea localității Miercurea, pe partea dreaptă. Drumul nu este recomandat camioanelor, deoarece acestea nu pot vira la stânga, la intersecția cu drumul Drâmbar – Hăpria, din cauza unui pod aflat prea aproape de intersecție. Pentru cei care vin dinspre Cluj spre Sibiu şi care vor să scape uşor de coşmarul traversării  Sebeşului, pot intra pe varianta prezentată mai sus direct de pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ani

    vineri, 26.08.2011 at 13:55

    acolo e asa tot timpul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax