Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Acțiuni anti-evaziune fiscală pe șoselele din Alba

Publicat

Poliţiştii din cadrul IPJ Alba împreună cu specialişti ai Gărzii Financiare şi ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba au desfăşurat o serie de acţiuni pentru identificarea şi combaterea actelor de evaziune fiscală. În acest sens, oamenii legii au efectuat controale asupra a 68 de mijloace de transport marfă şi 66 de agenţi economici din Alba şi au întocmit patru dosare penale pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. În urma acestei acţiuni, la care au participat şi reprezentanţi ai SRI – Direcţia Judeţeană de Informaţii Alba, politiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare  de 42.660 de lei. Dintre acestea, 24 de contravenţii în valoare de 32.ooo de lei au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale din domeniul economic. Mărfurile confiscate vineri au fost în valoare de 6.334 de lei.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba atrag atenţia că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, cu scopul de a combate fenomenul evaziunii fiscale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax