Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Combustibil în valoare de peste 67.400 de lei, pentru autovehiculele Poliţiei Alba Iulia

Publicat

pol

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba s-a adresat Consiliului Local pentru sprijin financiar ce acoperă cantitatea de 100 litri de carburant lunar, pentru fiecare dintre cele 14 autoturisme aflate în dotare.

Consilierii locali a supus la vot, vineri, alocarea unei sume de 67.410,00 lei din bugetul municipiului, ce reprezintă cota de carburant a Poliţiei Alba Iulia, în cadrul acordului de cooperare. Potrivit raportului de specialitate, aceşti bani vor contribui la creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor prin mobilizarea efectivelor de poliţie în teren. IPJ Alba a încheiat un acord similar şi cu Consililul Judeţean Alba.

În vederea reducerii fenomenului infracţional care, potrivit IPJ, se menţine la cote ridicate în Alba Iulia, poliţiştii vor desfăşura, în perioada aprilie-decembrie 2011, proiectul „Operativitate în rezolvarea problemelor de ordine publică”, ce urmăreşte îmbunătăţirea serviciului poliţienesc prin sporirea operativităţii în intervenţia la evenimente, iar acest lucru nu poate fi realizat atât timp cât benzina din rezervoare este raţionalizată.

Din analiza prezentată de IPJ Alba, la nivelul municipiului nostru au fost sesizate, în 2010, 1.113 infracţiuni contra patrimoniului, 569 de infracţiuni contra persoanei şi nu mai puţin de 557 de evenimente rutiere, dintre care 37 de accidente grave. Una dintre soluţiile pentru combaterea acestui fenomen este, în opinia poliţiştilor, prezenţa oamenilor legii în teren.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax