Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comedia Ramon, proiectată la Alba Iulia în prezența lui Pavel Bartoș. Ocupă locul 1 în cinematografe, a doua săptămână la rând

Publicat

Comedia Ramon este locul 1 în cinematografe pentru a doua săptămână consecutiv. Filmul va fi proiectat și la Alba Iulia în data de 16 februarie, în prezența lui Pavel Bartoș și a regizorului spaniol Jesus del Cerro. 

Spectatorii sunt invitați la Inspire Cinema de la ora 18:30, iar filmul va începe de la ora 19:00.

Ramon, un simplu om, trăiește iubirea la intensitate maximă și luptă pentru ea până-n pânzele albe, așa că-i invită la film pe toți cei ca el, pe toți îndrăgostiții care-și trăiesc iubirea sau care încă o caută, transmit organizatorii.

“Le mulțumim tuturor celor care au venit să ne vadă, să râdă și să se bucure de comedie. Deși vremea de afară nu a fost cea mai bună, românii s-au încălzit alături de noi la film și au trăit intens povestea lui Ramon.

Am fost și suntem în continuare copleșiți de toate mesajele frumoase pe care le primim, de reacțiile minunate ale oamenilor.

Ne bucură teribil toate acestea, faptul că am reușit să-i facem să râdă, să le dăm o stare bună și o doză de optimism.

Mergeți să râdeți și să vă bucurați împreună cu cel mai romantic om de pe planetă, Ramon”, a spus Pavel Bartoș.

YouTube video

Surprizele trec dincolo de cinematograf luna aceasta! Toți cei care vor să fie la fel de romantici ca Ramon și cumpără bilete la film pot câștiga premii pentru ei și jumătatea lor.

Pe paginile de social media ale filmului sunt disponibile toate detaliile, iar cadourile așteaptă să meargă către cei mai norocoși îndrăgostiți.

Pavel Bartoș, împreună cu regizorul Jesus del Cerro, urmează să fie alături de spectatorii de la Oradea (14 februarie), Satu Mare și Baia Mare (15 februarie), Alba Iulia (16 februarie), Arad (17 februarie), Sibiu (18 februarie) și Miercurea Ciuc (19 februarie).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popa marcel

    marți, 14.02.2023 at 15:33

    filmul romanesc este egal cu zero ca și asa zisul actor promtevist.

  2. facsimil

    marți, 14.02.2023 at 17:52

    auzi că-comedie 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax