Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Comediantul Cătălin Bordea, invitat special la evenimentul ”Lumini, cameră, publicitate” al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

Cercul de Marketing de la Universitatea ”1 Decembrie 1918 din Alba Iulia” a organizat evenimentul ”Lumini, cameră, publicitate”, în premieră în Alba Iulia, în cadrul căruia studenții de la Facultatea de Marketing au prezentat câteva calupuri publicitare din țară, dar și din străinătate. Invitatul special a fost comediantul Cătălin Bordea.

Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, miercuri,  7 decembrie, de la ora 18.00.  Pe parcursul serii au fost proiectate patru calupuri a câte 25 de minute de  publicitate, iar în pauze organizatorii au pregătit suc, cafea pentru participanți, dar și concursuri cu premii.

Finalul a fost incendiar, deoarece a cuprins un moment de aproximativ 45 de minute de comedie.  Celebrul stand-up comediant din România, Cătălin Bordea a fost pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru a încheia grandios evenimentul studenților.

Pentru acest eveniment nu s-a perceput taxă de intrare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alex

    luni, 05.12.2011 at 22:22

    140 de minute de publicitate proasta ca sa-l aud pe bordea? bordea e bun, dar nu stiu daca merita efortul. se poate intra doar la bordea?

    • Catalin Craciun

      luni, 05.12.2011 at 23:20

      Merita pentru ca pachetele publicitare sunt de 25 de minute si va dura totul o ora si jumatate apoi Bordea stand-up 50 de minute ce zici merita ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax