Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Comentariu emoționant pe Facebook al unei femei din Alba Iulia: Vrea să își vadă strada asfaltată înainte să plece din lume

Publicat

”Îmi doresc foarte mult să nu plec din această lume fără să îmi văd strada asfaltată”: un comentariu lăsat de o femeie în vârstă de 75 de ani, la o postare a Primăriei Alba Iulia. 

De cele mai multe ori, spațiul de comentarii la postările de pe Facebook este surprinzător și nu de puține ori poți găsi păreri, opinii sau idei venite din problemele pe care cetățenii unui oraș le întâmpină din viața de zi cu zi. Comentarii pline de emoții și, de cele mai multe ori, pline de adevăr. 

La o simplă postare a Primăriei Alba Iulia legată de votul pentru bugetare participativă, dacă te uiți în secțiunea de comentarii vei vedea un comentariu venit dintr-o dorință simplă: asfalt pe stradă. 

Este comentariul unei doamne de 75 de ani, Ana M., care în câteva cuvinte simple spune că vrea să își vadă strada pe care locuiește, din cartierul Micești, asfaltată.

Dar nu că vrea să o vadă asfaltată, ci perioada de timp în care speră ca dorința i se va împlini este cea plină de emoție: înainte să plece din această lume – un detaliu care cântărește greu într-un comentariu lăsat la o postare a Primăriei Alba Iulia.

Comentariul doamnei Ana se află la o postare pe pagina de Facebook Municipiul Alba Iulia, o postare sponsorizată, care îndeamnă cetățenii să voteze unul dintre cele 9 proiecte de bugetare participativă.

Este vorba despre strada Tarnița din cartierul Micești.

Apoi, femeia termină comentariul, la fel de simplu și de sincer pe cât a fost și începutul său: cu o mulțumire, dar și cu o urare de sănătate, dar mai ales înțelepciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gelu stoian

    vineri, 25.11.2022 at 19:53

    Tanti Ana : Este prea devreme, pentru dumneata, sa ” pleci in RAI ” ! Nu cumva sa-i ceri si ACOLO, Sfantului Petru, sa iti asfalteze Drumul Spre DUMNEZEU!

  2. Aurel Balan

    sâmbătă, 26.11.2022 at 18:54

    Sant foarte multe strazi neasfaltate in MUNICIPIUL ALBA IULIA care ar trebui sa fie prioritare la modernizare dar PRIMARIA prefera sa modernizeze bulevarde care de bine de rau arata destul de bine.Sant comune in tara si chiar in judetul Alba in care nu exista nici o strada neasfaltata,oare cum acolo s-a putut ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax