Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Comerciant ambulant de parfumuri şi CD-uri din Sebeş, amendat de jandarmi. Marfa a fost confiscată

Publicat

Un bărbat din Sebeş a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce a fost surprins, duminică, de jandarmi în timp ce încerca să vândă parfumuri fără acte. Oamenii legii au mai găsit asupra lui şi CD-uri nemarcate holografic, ce au fost confiscate, alături de parfumuri.
Echipajul de jandarmi l-a observat pe I.G. (44 de ani) din Sebeş, duminică, în jurul orei 17.00, în autogara din acelaşi oraş, care încerca să vândă pasagerilor unui autocar mai multe flacoane cu parfum. I-au solicitat actele de provenienţă a mărfii şi documentelor pentru activitatea de comerţ, pe care nu le-a putut prezenta.
Asupra acestuia au fost găsite şi 32 de CD-uri nemarcate holografic, astfel că s-a ales cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar parfumurile şi CD-urile au fost ridicate în vederea confiscării.
Jandarmii reamintesc cetăţenilor “să nu încurajeze astfel de acte de comerţ şi să nu cumpere diverse produse oferite de comercianţii ambulanţi, deoarece, deşi preţul este atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, neputând fi folosită sau chiar ducând la apariţia unor accidente grave. De asemenea, readuc în atenţie faptul că, în conformitate cu prevederile O. G  nr. 25 din 26 ianuarie 2006, republicată, privind întărirea capacitaţii administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, comercializarea sau deţinerea în vederea comercializării de fonograme ori videograme fără marcaje holografice, constituie contravenţie şi poate fi sancţionată cu amendă de până la 20.000 lei şi confiscarea bunurilor.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax