Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comercianții din Cetatea Alba Carolina vor plăti 100 de lei mp/zi în timpul marilor evenimente din sezonul turistic

Publicat

cetate turisti Comercianții care își desfășoară activitatea în Cetatea Alba Carolina sau cei care vor să își vândă produsele în cetate pe timpul diferitelor evenimente care vor fi organizate anul acesta vor avea de plătit 100 de lei mp/ pe zi. În acest moment, taxa pentru cei care dețin standuri mobile în cetate este de 10 lei /mp/zi, însă în perioada evenimentelor și aceștia vor acea de plătit suma aprobată în ședința de CL de vineri. 

„ Având în vedere numărul mare de participanți/ vizitatori înregistrat de-a lungul edițiilor acestor evenimente și interesul extrem de crescut al comercianților care solicită autorizarea activităților de comerț/ alimentație publică versus cheltuiala bugetară semnificativă pe care o are administrația locală în organizarea evenimentelor Festivalul Roman Apulum, Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii, Cântec de Suflet, Festivalul Dilema Veche, Alba Iulia Music and Film Fest și Festival de România, precum și costul de închiriere a domeniului public pentru activități de comerț și alimentație publică în cadrul evenimentelor de doar 10 lei/ mp/ zi considerăm oportună creșterea taxelor percepute de Primăria municipiului Alba Iulia pentru acest gen de activități în timpul evenimentelor menționate anterior în Cetatea Alba  Carolina.

Având în vedere cele mai sus propun: stabilirea ca taxă pentru activități comerciale și alimentație publică în timpul evenimentelor Festivalul Roman Apulum, Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii, Cântesc de Suflet, Festivalul Dilema Veche, Alba Iulia Music and Film Fest și Festival de România, suma de 100 de lei mp/zi”, scrie în raportul de activitate atașat proiectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.

    luni, 01.05.2017 at 23:16

    Dar cat platesc comerciantii de masini din parcarile supermarket-urilor ???? Sau cat plateau cei din parcarea de langa OMV …sau cei de pe marginea drumului langa OMV ????
    Sunt interesat !!! Cam astea sunt tarifele care ar trebui aplicate !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax