Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comisarul şef Mircea Crişan, împuternicit pe funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

Publicat

pol

În cadrul unei întâlniri de lucru la IPJ Alba, sâmbătă, secretarul de stat Ioan Nicolae Căbulea, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, l-a împuternicit pe comisarul şef de poliţie Mircea Crişan – şeful Poliţiei Municipiului Alba Iulia – ca adjunct al inspectorului şef IPJ Alba, pe linie de ordine publică.

În urma acestei decizii, postul de şef al Poliţiei Municipiului Alba Iulia ar rămâne vacant şi urmează să fie numită o altă persoană. Reamintim că, la nivelul IPJ Alba, conducerea este asigurată, interimar, de comisarul şef de poliţie Laurenţiu Crişan, împuternicit în 9 mai, tot de secretarul de stat Ioan Căbulea, pentru a îndeplini funcţia de şef al IPJ Alba, pe o perioadă de 6 luni. Din 6 octombrie, alături de adjunctul Mihai Rus, îşi va desfăşura activitatea tot pe funcţie de ajunct, ca împuternicit, Mircea Crişan.

Întâlnirea de la sediul IPJ Alba a avut ca scop analizarea situaţiei operative de la nivelul judeţului Alba, fiind evaluate măsurile dispuse în vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, pentru prevenirea criminalităţii, a diminuării accidentelor grave de circulaţie, precum şi acţiunile desfăşurate pentru combaterea evaziunii fiscale.

De asemenea, a fost analizat stadiul implementării noii concepţii a poliţiei rurale, prin care au fost operaţionalizate posturile de poliţie şi suplimentat numărul de poliţişti care acţionează în comune şi sate.

În cadrul discuţiilor au fost abordate şi aspecte referitoare la activităţile din domeniul ordinii şi siguranţei publice ce urmează a fi întreprinse cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor parlamentare, în contextul sarcinilor stabilite în cadrul Planului General de Măsuri al M.A.I. în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax