Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comisarul şef Tiberiu Low este noul şef al Poliţiei municipiului Blaj. A promovat concursul organizat de IPJ Alba

Publicat

tiberiu low Ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Alba, pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Blaj, prin Dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Alba, începând cu data de 12 octombrie, comisarul şef de poliţie Tiberiu Low a fost numit şef al Poliţiei municipiului Blaj.

Potrivit IPJ Alba, luni, 19 octombrie, a avut loc festivitatea de învestire în funcţie a noului şef al Poliţiei Municipiului Blaj, comisar şef de poliţie Low Tiberiu. La această activitate, au participat domnul comisar şef Laurențiu Crişan, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Alba pe linie de ordine publică, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţişti ai secţiilor de poliţiei rurală şi ai posturilor de poliţie comunale arondate Poliţiei Municipiului Blaj.

Funcţia de şef de Poliţie a Municipiului Blaj a devenit vacantă începând cu data de 30 mai, dată la care, fostul şef al poliţiei municipale, comisarul şef Ioan Oneţ, a încetat raporturile de serviciu, prin pensionare.

Urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Alba, pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Blaj, la care au participat trei candidaţi, începând cu data de 12 octombrie, comisar şef de poliţie Tiberiu Low ocupă funcţie de şef al Poliţiei Municipiului Blaj.

Comisarul şef Low Tiberiu are 49 de ani, este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, promoţia 1994, iar anterior a ocupa funcţii de ofiţer operativ în cadrul poliţiilor Alba Iulia, Zlatna şi Blaj. Din 2006 până în iunie 2015, a îndeplinit funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Blaj.

Începând cu data de 2 iunie 2015, prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a fost împuternicit, şef al Poliţiei Municipiului Blaj.

Cu ocazia festivităţii de învestire, comisarul şef Laurenţiu Crişan l-a felicitat pe noul şef de poliţie municipală şi i-a urat succes în noua funcţie, asigurându-l de sprijinul deplin al conducerii inspectoratului, pentru punerea în practică a unui management eficient, care să conducă la creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Totodată şi-a exprimat încrederea că noul şef al Poliţiei Municipiului Blaj, cu experienţa profesională, dobândită atât în funcţii de execuţie cât şi de conducere, va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din zona Blajului şi să organizeze un sistem de siguranţă publică, eficient, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax