Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

COMOARA DIN CETATE: Un tânăr de 15 ani este fericitul câştigător a 100 de euro

Publicat

Concursul “Comoara din Cetate” continuă şi în acest sfârşit de săptămână. Premiul de 100 de euro a fost câştigat sâmbătă de albaiulianul Andrei Elisei Rusu, în vârstă de 15 ani. Acesta a venit să caute comoara împreună cu sora şi tatăl său.

Comoara a fost găsită după o oră şi zece minute de la înscrierea în concurs. Andrei a declarat că a fost destul de greu să găsească plicul. Tânărul nu va cheltui banii foarte repede, fiind hotărât să-i pună la economii.

Vineri, premiul de 100 de euro a fost câştigat de Oliviu Raţiu. Acesta a mai participat la concurs şi săptămâna trecută, când a câştigat prima sută de euro.

Reamintim că mai multe plicuri cu bani aşteaptă încă să fie descoperite în Cetatea Alba Carolina în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, până în 25 septembrie. Cel mai norocos căutător de comori va pleca acasă cu marele premiu de 5.000 de euro. Tichetele de participare pot fi ridicate de la Restaurantul “Pub 13”.

Regulamentul concursului îl găsiţi pe pagina de facebook Cetatea Alba Iulia sau pe www.cetatealbaiulia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Makavelis

    sâmbătă, 11.06.2011 at 13:15

    felicitari castigatorului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax