Connect with us
Publicitate

AIUD

Compania de Drumuri, AMENDATĂ de Poliție pentru că nu a curățat DN 1 de polei și zăpadă

Publicat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată, joi, de Poliție. Măsura a fost luată după ce traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră pe DN 1 la Mărtinești (Cluj), din cauza poleiului de pe carosabil.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda, în timp ce se aflau în îndeplinirea atributiilor de serviciu pe DN 1 E60 au constatat faptul că, în zona kilometrului 69, în afara localităţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material antiderapant”, a precizat IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, ”CNAIR a fost sancționat contravențional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei”, din cauza neîndeplinirii atribuțiilor ce îi revin.

Traficul rutier a fost blocat, joi dimineața pe DN1 Turda – Cluj-Napoca, aproximativ o oră, după ce au fost semnalate porțiuni acoperite cu polei. În urma intervenției drumarilor, segmentul de drum a fost deblocat.

sursa foto: Facebook – Info Trafic Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax