Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Compania Star Assembly a donat echipamente medicale Spitalului Municipal Sebeș (P)

Publicat

star transmision

La Star Transmission și Star Assembly suntem de părere că succesul afacerii noastre și responsabilitatea socială merg mână în mână. Ca și companie, ne străduim să contribuim la evoluția societății și să conturăm, să sprijinim și să promovăm eficient dezvoltarea acesteia, pentru a crea beneficii unanim recunoscute.

O astfel de acțiune a avut loc ieri, 17 aprilie a.c., când compania Star Assembly a donat Spitalului Municipal Sebeș echipamente medicale necesare secției de primire urgențe și echipamente destinate secției de neonatologie. Din partea Star Transmission și Star Assembly au fost prezenți la eveniment Klaus Eichhorn, director general și Constantin Panaitescu, director Juridic, alături de Managerul Spitalului Municipal Sebeș, Anca Franchini.

s

„Mulțumită sprijinului și generozității companiei Star Assembly, vom reuși să asigurăm creșterea calității asistenței medicale acordată micuților care se nasc la Spitalul Municipal Sebeș chiar din primele clipe de viață. Aceștia merită toată atenția și grija noastră pentru că reprezintă viitorul acestui oraș. Ne simțim onorați și mândri totodată că ne-ați ales și sprijinit prin contribuția adusă“, a declarat Anca Franchini.

s

Ca participant activ la viața comunității, Star Assembly încurajează progresul social, aspect major în cadrul acestei companii. “Ne bucurăm să venim în sprijinul comunității, mai ales într-un domeniu esențial pentru sănătatea și bunăstarea tuturor; este foarte important să beneficiezi de servicii medicale de cea mai înaltă calitate, care să vină în întâmpinarea nevoilor populației”, a spus Klaus Eichhorn.

s

Despre Star Assembly și Star Transmission

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent peste 3.000 de angajați.

În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în șapte și opt trepte, precum și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie.

În plus, aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spaţiu de instruire. Subsidiara Star Assembly a fost înfiinţată în anul 2013 la Sebeş, iar lansarea producţiei cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în acelaşi an. Producția cutiei de viteze automată nouă trepte, 9G-Tronic, este realizată în același spațiu.

Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax