Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Compania Transavia a susținut cu 50000 de lei dotarea cu echipamente IT a unei școli din Alba Iulia

Publicat

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia a fost modernizată și dotată cu mai multe echipamente digitale necesare pentru procesul de școală on line. În procesul de dotare cu echipament IT s-a implicat și compania Transavia care a contribuit cu 50000 lei, sumă din care au fost achiziționate 7 display-uri interactive Smart. 

Pe lângă cele 7 display-uri au mai fost achiziționate încă două echipamente de acest fel, 2 table smart dar și echipamentele IT corespunzătoare acestora.

Aceste dispozitive le oferă elevilor un spațiu de învățare deschis și motivațional, ajutându-i să înțeleagă mult mai ușor lecțiile, să-și dezvolte abilitățile digitale și competențele necesare în viață, având posibilitatea să abordeze interdisciplinar, transdisciplinar și inovativ conținuturile, prin utilizarea tehnologiilor informatice.

De asemenea, prin utilizarea acestor echipamente Smart și a softurilor Mozabook și Mozaweb, dascălii școlii vor avea ocazia să experimenteze alături de elevi metodele creative și colaborative, să construiască arhitecturi de învățare cât mai inedite și motivante, să-i implice pe elevi în activități dintre cele mai diverse.

„Pentru elevii școlii noastre acest sprijin este deosebit de important, pentru că, prin utilizarea acestor table-display interactive la ore, vor avea șansa să beneficieze de un învățământ de calitate SMART, la standarde europene, să participe la lecții atractive și dinamice, să descopere și să exploreze lucruri noi. Suntem convinși că gestul domnului Ioan Popa se va transforma în bucurie, motivație, succes și, nu în ultimul rând, în recunoștința generațiilor întregi de elevi, pentru că educația și școala au contribuit major la dezvoltarea personală a tinerilor”, a transmis prof. Gabriel Bucur, directorul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate