Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Transavia” anunță RETRAGEREA din proiectul spitalului pentru copii cu dizabilități ”Maria Beatrice”. Comunicatul companiei

Publicat

maria beatrice 3

Compania Transavia a anunțat miercuri încheierea parteneriatului cu Organizația Neguvernamentală ”Maria Beatrice”, pentru construcția primului spital național pentru copii cu dizabilități. 

Comunicatul companiei:

”Transavia anunță comunitatea locală că a încheiat parteneriatul cu ONG Maria Beatrice pentru realizarea primului centru pediatric național pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Compania a realizat ridicarea construcției la roșu, investind o sumă considerabilă, însă lipsa unei viziuni comune durabile a determinat ca acest parteneriat să înceteze.

Compania a oferit un sprijin important permanent comunității locale și va continua să sprijine în continuare cauzele sociale și umanitare, la fel ca până în prezent.

Cu toate acestea, selecția proiectelor va fi mult mai riguroasă pentru a ne asigura că sprijinul va ajunge la cei în nevoie și care vor aprecia implicarea noastră”.

Compania Transavia a preluat cheltuielile legate de construcția Transavia Medical Center – Primul Centru Național Pediatric la Alba Iulia. Proiectul realizat în parteneriat cu ONG ”Maria Beatrice” din Alba Iulia era unul dintre cele mai ambițioase proiecte de sănătate din România.

Finalizarea construcției era estimată pentru 2021, iar finanțarea acestuia era asigurată integral de compania Transavia și de banii personali ai familiei Popa.

Citește și: VIDEO: Cum va arăta primul spital pentru recuperarea copiilor cu handicap locomotor din România, construit de Transavia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax