Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Compania „Transavia” inaugurează un nou complex avicol la Cristuru Secuiesc, în judeţul Harghita

Publicat

Ioan Popa, patronul Transavia

„Transavia”, liderul pieţei locale a cărnii de pasăre, anunţă inaugurarea unei noi unităţi de creştere a păsărilor – complexul avicol de la Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita.

Noul complex avicol este o investiţie de anvergură în procesul de creştere a puilor, realizată de „Transavia” în judeţul Harghita, numărând 36 de hale de producţie. „Transavia” va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizată cu echipamente germane de ultimă generaţie, de la liderul mondial în domeniu, Big „Dutchmann”.

„Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5500 tone de carne anual şi este una dintre cele mai importante investitii în domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs in cadrul companiei, pentru că doar aşa putem fi siguri că adevărata calitate şi siguranţă alimentară sunt livrate consumatorilor”, declară Ioan Popa, director general „Transavia”.

Odată cu această investiţie, „Transavia” a creat peste 30 de noi locuri de muncă, a mărit capacitatea de producţie a Staţiei de Incubaţie şi obţinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreţuri combinate Sîntimbru, precum şi capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, mărindu-se şi parcul auto cu autospeciale care deservesc această fermă.

Despre Transavia

„Transavia”, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. Grupul „Transavia” produce în prezent peste 50.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania. „Transavia” deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale. Produsele „Transavia” sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). „Transavia” este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (inclusiv Franţa şi Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat. In 2006, „Transavia” a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    miercuri, 11.04.2012 at 12:56

    Un om de afaceri priceput si serios. Doctor inginer in zootehnie ! Felicitari si
    SARBATORI FERICITE !, Nelu POPA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax