Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Compania Transavia va investi în renovarea și modernizarea secției de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Alba

Publicat

Compania Transavia, liderul pieței de carne de pui din România, va participa alături de autoritățile locale, la modernizarea secției de chirurgie din cadrul spitalului județean Alba. Investiția finală a acestui proiect se ridică la aproximativ 500.000 euro. În cursul ultimilor trei ani, Transavia a sprijinit modernizarea mai multor secții din acest spital- secția de oncologie, neuro-chirurgie si secția de urgențe.

Această acțiune vine în completarea unor activități de ordin social pe care compania Transavia le desfășoară anual în sprijinul comunității.

„Ne dorim foarte mult să realizăm proiecte sustenabile pentru societate și să ne implicăm proactiv în activități menite să vină în ajutorul oamenilor. În general, ne place să ne implicăm în proiecte mari, de amploare, dar susținem ocazional şi alte activităţi sociale. Sprijinim şi persoane nevoiaşe, bolnavi, copii, bătrâni, dar şi diverse instituţii, precum case de copii și aziluri. Renovarea și modernizarea secției de chirurgie a spitalului județean din Alba răspunde unei reale nevoi locale și ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim sprijinul nostru”, declară Ioan Popa, director general Transavia.

Transavia susține în paralel și alte acțiuni sociale. Anul trecut, compania a lansat programul educațional „Ora de Nutriție”, prin care își propune să ofere elevilor din clasele gimnaziale, informații utile despre importanța abordării unui stil de viață sănătos.

De asemenea, în centrul preocupărilor companiei Transavia se află și activitățile sportive. De mai mulți ani, compania organizează o competiţie sportivă dedicată iubitorilor de golf și este sponsorul echipei de baschet CSU Alba Iulia.

Despre Transavia

Transavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din 5 judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu, iar în anul 2006 compania a primit distincţia de furnizor al Casei Regale a României.

Compania deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale.

Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium).

Cei 23 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a companiei Transavia ca lider de piaţă. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane.

Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia).

Fondatorul şi directorul general al grupului  este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România. Cei peste 1.500 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor de viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. coleg

    vineri, 28.02.2014 at 14:16

    dar primaria municipiului cand contribuie cu ceva bani?
    Cei mai multi bolnavi sunt din municipiu chiar daca spitalul e judetean si e in administrarea consiliului judetean. pana acum primaria nu a contribuit cu niciun leu. Poate macar ca obligatie morala dl primar sa ajute cu ceva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate