Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Compania VCST Automotive Production Alba Iulia a împlinit 10 ani de activitate (P)

Publicat

VCST Automotive Production Alba Iulia a fost înființat în luna iulie a anului 2013 și este parte a Grupului Industrial Belgian BMT.

Portofoliul de clienți al VCST s-a diversificat, firma desfășurând colaborări cu nume importante din industria de automotive, precum Ford, Volkswagen, Audi, Porsche, DAF, Perkins si mai nou cu nume sonore precum Scania și MAN, ca și producător de echipamente originale (OEM si TIER1).

Evenimentul aniversar a adus împreună membri ai managementului internațional al Grupului BMT, oficialități locale și managementul local al VCST Automotive Production Alba Iulia.

Au fost 10 ani cu multe provocări, dar în care compania a crescut frumos, în fiecare an.

Directorul General al VCST Automotive Producton Alba – Ioan Lupu, a precizat care au fost elementele cheie ale succesului.

„Pasiunea, implicarea și angajamentul, respectul față de locul de muncă și rezultatul muncii, respectul față de colegi și atenția la calitate și la cerințele clientului.

Drumul nu a fost usor, a fost nevoie de sacrificii, a fost nevoie de schimbare, a fost nevoie de curaj, însă astăzi, reflectând asupra realizărilor noastre, pot spune cu încredere că nu numai că am realizat acea viziune, dar ne-am depășit și propriile așteptări” a spus domnul Ioan Lupu.

Ca planuri de viitor, VCST va pune sustenabilitatea pe primul loc pe agenda sa, ca și factor strategic, pentru a sprijini transformarea într-un mediu mai durabil.

„Vom transforma fabrica de la Alba Iulia pentru a o adapta la piața vehiculelor comerciale medii și grele și la aplicațiile industriale.

Cele mai recente proiecte premiate pentru Scania și MAN sunt deja o materializare a acestei strategii.

Eforturile conjugate cu administrația locală trebuie în permanență consolidate, pentru a sprijini această schimbare în noua realitate, și pentru a reduce efectul creșterii costurilor cu energia, asupra profitabilității noastre” a subliniat CEO-ul Diviziei de Automotive din cadrul Grupului BMT, domnul Eddy van Steyvoort.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax