Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Companiile low cost renunță la un număr mare de zboruri spre România: Wizz Air suspendă 5 rute din 2023, Ryanair a anulat deja 15

Publicat

Wizz Air a suspendat cinci rute care erau planificate pentru sezonul de vară al anului 2023 spre și dinspre România.

Este vorba despre trei rute spre Cluj Napoca (Billund, Koln și Torino), una spre Sibiu (Hahn) și o alta spre București (Viena), anunță site-ul Boardingpass.ro, citat de G4Media.ro.

Cele cinci rute erau planificate să fie operate de Wizz Air în sezonul de vară al anului 2023.

Ryanair a renunțat la 15 rute

Tot Boardingpass anunțase în debutul lunii decembrie că Ryanair a renunțat la peste 15 de rute pe care le operase spre și dinspre patru aeroporturi regionale din România.

Compania low-cost irlandeză a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată toate rutele regulate operate de pe aeroporturile din Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Măsura afectează bugetul aeroportului din Sibiu, utilizat de mulți locuitori din Alba, care deja caută soluţii pentru a le oferi pasagerilor posibilitatea de a călători cu alte companii pe rutele respective.

Ryanair a început să renunţe la rutele de la Sibiu în urmă cu mai bine de o lună.

”Plecarea Ryanair de pe AIS înseamnă o pierdere evaluată la 24.000 de pasageri pe perioada verii, când avea maxim de transport la Sibiu” a spus directorul Aaeroportului, Marius Gîrdea.

În prezent în Oradea Ryanair zboară spre și dinspre aeroporturile Stansted din Londra și Bergamo din apropiere de Milano, însă aceste două rute vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax