Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Companiile vor putea suporta cheltuielile cu plata taxelor pentru copiii angajaților. Banii se scad din impozitul la stat

Publicat

bani

Potrivit unui proiect adoptat recent de Parlament, companiile vor putea suporta cheltuielile cu plata taxelor pentru copiii de până la şase ani ai angajaților, în limita a 1.500 de lei pe lună.

Banii achitaţi se scad apoi din impozitul datorat statului. Cu alte cuvinte firmele nu pierd nimic iar părinţii îşi mai recuperează din sumele date pe grădiniţa copiilor, fie ea publică sau privată.

Şi totul în baza unor contracte pe care angajatorii le pot încheia cu unităţile de învăţământ.

În fiecare lună, firmele pot plăti cel mult 1.500 de lei pentru taxele de şcolarizare, cele legate de hrană sau de materialele didactice folosite în procesul de învăţare. Scopul final este acela de a încuraja dezvoltarea unui număr mai mare de creşe şi grădiniţe publice şi private în România.

Legea adoptată de parlamentari este acum pe masa preşedintelui pentru promulgare.

Sursă: stirileprotv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax