Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comparație: Care este cel mai bun iPhone 11 (P)

Publicat

iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au o grămadă de asemănări, dar – după cum sugerează numele – există și unele diferențe foarte mari între cele trei telefoane Apple.

Te gândești să alegi un iPhone 11 și nu știi pe care? Iată ce trebuie să știi.

Design: La fel ca XS/XR

Apple a păstrat designul de bază pe care l-a introdus odată cu iPhone X, iar toate cele trei modele iPhone 11 sunt aparent identice în ceea ce privește partea frontală cu telefoanele din generația trecută. iPhone 11 este noul XR, iPhone 11 Pro este noul iPhone XS, iar iPhone 11 Pro Max este iPhone XS Max.

Pe scurt, asta înseamnă că aproape tot ecranul este pur și simplu display de la un capăt la celălalt, cu excepția unei crestături mari din partea de sus. Rama este puțin mai groasă pe iPhone 11, dar nu în mod dramatic.

Pe partea din spate, în stânga sus, toate cele trei telefoane au un modul mare și pătrat de camere. În schimb, numărul camerelor din interior variază în funcție de model.

iPhone 11 vine în alb, negru, verde, galben, violet și PRODUCT (RED), în timp ce iPhone 11 Pro și Pro Max vin în gri spațial, argintiu, auriu și o nouă opțiune Midnight Green.

Ca și până acum, modelele Pro au cadru din oțel inoxidabil, în timp ce iPhone 11 este din aluminiu.

Ecran: Aceleași diferențe

Ecranele iPhone 11 au primit unele îmbunătățiri, dar sunt practic aceeași poveste ca anul trecut. Atât iPhone 11 Pro, cât și iPhone 11 Pro Max au ecrane super retina XDR OLED, de 5,8 inci, respectiv 6,5 inci. În timp ce rezoluțiile variază între modele, ambele au aceeași densitate de pixeli de 458 ppi.

iPhone 11 este la mijloc în ceea ce privește dimensiunea de 6,1 inci, dar ecranul LCD lichid Retina HD este mult mai mic la rezoluție, ajungând la 1792×828 (326 ppi).

Camera: Două sau trei?

Fiecare dintre cele trei telefoane câștigă o cameră în plus pe spate față de modelele de anul trecut. Astfel, iPhone 11 vine cu două camere, în timp ce iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vin cu trei camere.

Pe iPhone 11, asta înseamnă că obții un senzor standard cu unghi larg de 12MP (f /1.8) și un senzor ultra-larg de 12MP (f /2.4). Între timp, Pro și Pro Max vin cu o a treia cameră, un senzor de teleobiectiv de 12MP (f / 2.0) pentru fotografii cu zoom optic de 2x.

Performanța: Toate sunt rachete

Vei găsi noul procesor A13 Bionic de la Apple în toate cele trei telefoane iPhone 11, ceea ce face ca toate aceste telefoane să se simtă super-rapide și extrem de capabile. Toate cele trei modele au și 4 GB RAM în interior, astfel încât toate sunt la egalitate. Iar iOS 13 rulează ca un vis peste tot.

Baterie: Mai scump: viață mai bună a bateriei

Anul trecut, cel mai ieftin model – iPhone XR – a oferit, în mod curios, cea mai bună durată de viață a bateriei din trio. Acum lucrurile stau invers.

iPhone 11 Pro Max este evaluat pentru 20 de ore de redare video, sau cu aproximativ 5 ore mai mult decât XS Max. Între timp, iPhone 11 Pro aterizează la 18 ore de redare video, ceea ce înseamnă cu aproximativ 4 ore mai mult decât iPhone XS. iPhone 11 standard promite până la 17 ore, care este încă cu aproape o oră mai mult decât a promis iPhone XR.

Toate cele trei telefoane oferă capacități de încărcare wireless și încărcare rapidă, dar numai modelele Pro vin în realitate cu încărcătorul rapid de 18W.

Fiecare vine cu 64 GB de standard de stocare internă, dar saltul este mai mare la modelele Pro: până la 256 GB și 512 GB în edițiile mai ieftine, în timp ce iPhone 11 se ridică la 128 GB și 256 GB. Niciunul nu acceptă carduri microSD sau orice alt tip de spațiu de stocare extensibil, ca de obicei.

În ceea ce privește rezistența la apă, toate cele trei modele obțin upgrade-uri: iPhone 11 oferă o rezistență de până la 2m de apă timp de până la 30 de minute, în timp ce versiunile Pro merg până la 4m pentru 30 de minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax