Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Competiția internă dintre candidații PDL la Primăria Sebeș a început: Dorin Nistor – campanie pe panourile stradale

Publicat

La o săptămână după ce PDL a anunțat că la Sebeș va face un sondaj pentru stabilirea candidatului la funcția de primar, Dorin Nistor, unul dintre posibilii candidaţi PDL la Primăria Sebeş a și început o campanie de notorietate în localitate. Nistor, şeful OIR POSDRU Centru, face astfel primul pas pentru câştigarea sondajului intern al PDL, care va desemna candidatul la alegerile pentru funcţia de primar.

Câteva panouri publicitare din Sebeş sunt, de luni, decorate cu mesaje de felicitare pentru femeile din municipiu, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Dorin Nistor și-a anunțat întenția de a candida la Primăria Sebeș în urmă cu două săptămâni, declanșând astfel și demisia din PDL a actualului primar Mugurel Sârbu, nemulțunit de faptul că BPJ al PDL a anunțat că la Sebeș candidatul va fi ales în urma unui sondaj. Dorin Nistor are 39 ani,  a absolvit ASE, specializarea Finanțe-Contabilitate și are un master în Management Financiar Contabil și Administrativ. A fost comisar la Garda Financiară și consilier în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba.  În prezent, este director la OIR POSDRU Centru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax