Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Competiție de kickbox la Alba Iulia, în luna decembrie: În jur de 400 de sportivi așteptați să urce în ring, la Colegiul HCC

Publicat

În jur de 400 de sportivi vor participa la Alba Iulia, la o competiție de kickbox, ce va avea loc la Alba Iulia, în data de 17 decembrie. 

Timp de o zi, peste 20 de cluburi din România vor trimite în ring sportivi la început de drum, dornici de afirmare. 

Evenimentul sportiv va avea loc la sala de sport a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Luptele vor avea loc pe trei suprafețe, în două stiluri de luptă: reguli de kickbox și light kickbox.

Evenimentul va avea loc la o zi distanță de la gala profesionistă de kickbox Cezar Fighting Championship. Gala va avea loc la Pavilionul Allegria de la ieșirea din Alba Iulia.

”Încheiem anul competițional cu o gală la Alba Iulia. Este un efort făcut de clubul Revolution Academy, dar putem încă odată, Alba Iulia pe harta sporturilor de contact.

La Alba Iulia vor veni în jur de 400 de sportivi, alături de antrenori și familie. Parte din ei vor rămâne cazați la Alba Iulia, iar asta înseamnă o victorie și pentru sectorul HoReCa.

Vor veni peste 20 de cluburi din țară, iar competiția se anunță a fi una puternică. Ne așteptăm la meciuri puternice mai ales din partea celor la început de drum, cei care vor să se afirme în ring”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan organizatorul competiției sportive.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax