Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Competiție interactivă pentru tinerii din Alba Iulia: Cum poți să participi alături de prieteni la cea mai mare aventură din oraș

Publicat

O competiție dedicată tinerilor din Alba Iulia va avea loc sâmbătă, 1 octombrie 2022. Este vorba despre Friendship Challange, un treasure hunt combinat cu mai multe elemente de interactive. Evenimentul, organizat de Asociația Emanoil, se va desfășura în Alba Iulia.

Tinerii care doresc să participe la eveniment se pot înscrie AICI 

”Fenomenul Friendship Challange, aflat la cea de-a 4-a ediție, îi adună pe tinerii cu vârste cuprinse între 14-24 de ani la o cursă contra cronometru desfășurată în întreg orașul Marii Uniri.

Evenimentul urmărește să testeze abilitățile sociale și individuale, creativitatea, prietenia și capacitatea de a forma strategii pentru dezvoltarea spiritului de echipă, dar și pentru a acumula cât mai multe puncte pe baza celor 100 de provocări distractive în timpul limită de 3 ore.

Provocările constau în rezolvarea de obiective și sarcini prin interacțiunea cu  locuri și persoane din Municipiul Alba Iulia. De la găsirea de obiecte până la rezolvarea de ghicitori sau interacțiuni sociale, friendship challenge înseamnă o aventură completă pentru echipele înscrise”, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentații asociației.

Ce este Friendship Challange?

Competiție pe echipe formate fiecare din câte 6 membri. (Constituirea echipelor se face de către participanți înainte de înscrierea în competiție).

Rezolvare de provocări care vor include efort fizic, murdărirea mâinilor, uzaj mental, transpirație și creativitate la superlativ și vor include interacțiunea cu instituțiile publice, Biserica, Școala, Municipiul, persoane, animale, obiecte, etc.

Cursă contracronometru în timp de numai 3 ore participanții trebuie să revină înapoi la locul de start având rezolvate cât mai multe obiective primite.

Sarcinile de rezolvat vor fi notate, după dificultate, având un punctaj standard prestabilit (de la 1 la 100 puncte).

Fiecare echipă va avea desemnat câte un voluntar Emanoil care se va fi responsabil de bunul mers al evenimentului și contabilizarea punctelor echipei respective.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax