Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Complexul Balnear Băile Sărate de la Ocna Mureș, la 3 luni de la deschidere: peste 100.000 de turiști și încasări impresionante

Publicat

Complexului Balnear Băile Sărate Ocna Mureș a împlinit trei luni de la deschidere. Peste 100.000 de turiști au trecut pragul complexului, proiectul generând încasări peste așteptări, de peste un milion de euro.

„Am crezut încă din prima zi în acest proiect, de la inițierea proiectării, asocierii cu CJ Alba și apoi de la primul metru cub de beton turnat, până la recepția finală și la ceea ce este azi Complexul Balnear Băile Sărate.

Am crezut în acest proiect pentru ca un brand de peste 100 ani cum este cel al Băilor Sărate din Ocna Mureș nu poate să moară, acest brand a refuzat să moară timp de peste 100 ani, a fost permanent în mintea și inima oricărui ocnamureșan.

Mă întâlnesc pe stradă cu oameni din Ocna Mureș și nu numai , care afirmă cu convingere că după câteva băi la Complexul Balnear s-au vindecat de diferite afecțiuni. Citez o persoană cunoscută din oraș: „domnule primar, am fost 7 zile la băi, nu mă mai doare umărul și mâna, aceste băi chiar fac minuni”.

Bineînțeles cifra de peste 1 milion de euro este impresionantă și importantă pentru buna funcționare a Complexului Băile Sărate, firesc și normal pentru o societate comercială care trebuie să își plătească salarii, furnizori, utilități etc și să facă profit.

Primarul Silviu Vințeler: Aceste Băi Sărate chiar fac minuni

Cel mai important lucru pentru orașul Ocna Mureș, pentru mine ca primar, este că aceste Băi Sărate chiar fac minuni, tratează cu adevărat diferite afecțiuni.

Brandul Băile Sărate Ocna Mureș este așa cum se spunea în perioada interbelică: ,,La Băile Sărate din Ocna Mureș vii în cărucior și pleci pe picioarele tale” așa cum este menționat în presa maghiară din acele vremuri.

Gradul de mulțumire a clienților de la Băile Sărate este unul ridicat și le mulțumim și celor care au apreciat public aceste băi. Le mulțumim tuturor celor care au lăsat recomandări și sugestii pentru o mai bună activitate în cadrul complexului.

Împreună cu personalul angajat la Băile Sărate, (în număr de 63 persoane acum și în viitor sigur vor fi și mai mulți), încercăm să ținem cont de toate sugestiile și recomandările, unele s-au rezolvat, altele în curs de rezolvare.

Acest proiect realizat în parteneriat cu CJ Alba, a fost gândit să funcționeze pe termen lung, de aceea nu ne vom opri la ceea ce este acum, ci vom investi în continuare în dotări, sezlonguri, soft de acces și nu numai, dulapuri, panouri solare pentru încălzit apa pentru dușuri, bazine interioare și exterioare, în construcții viitoare etc, tot ce înseamnă un grad ridicat de satisfacere a clienților. Cel mai important lucru pentru noi sunt beneficiarii acestui complex, clienții. Dacă aceștia vor fi mulțumiți acest complex va avea viață.

Au fost multe nopți nedormite și poate vor mai fi, dar important este că brandul ,,Băile Sărate Ocna Mureș” a reînviat și face minuni, atât în ceea ce privește sănătatea clienților care îl frecventează, cât și în dezvoltarea orașului.

Peste 100.000 de turiști au trecut pragul complexului, în primele 3 luni de la deschidere

Peste 100.000 persoane ne-au călcat pragul în aceste 3 luni de la deschidere, iar faptul că mulți dintre ei au revenit spune multe despre posibilitățile și beneficiile pe care le au clienții Băilor Sărate Ocna Mureș.

Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect. Datorită lor orașul Ocna Mureș este azi din nou pe harta balneară a țării”, a transmis primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adela

    vineri, 18.08.2023 at 15:17

    „Stire” = copy & paste ce a scris primarul pe Fb! Bravo! Incredibil! :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax