Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Complexul turistic Salonti din Drașov, cuprins de un incendiu sâmbătă, nu era asigurat. Proprietarii: „Nu am dat noi foc!”

Publicat

Complexul turistic „Salonti” din Drașov, distrus în acest sfârșit de săptămână de un incendiu, nu era asigurat. Asta rezultă dintr-un mesaj scris pe pagina de Facebook a complexului de către una dintre proprietari. Ea a ținut să precizeze că flăcările nu au distrus baza turistică în totalitate, că bunurile nu erau asigurate, însă că până la 1 mai se va face tot posibilul pentru deschiderea ștrandului, în cele mai bune condiții.

În urma unor speculații care ar fi circulat în jurul incidentului, Mirabela Salonti, proprietara complexului turistic, a făcut câteva precizări printr-o postare pe internet, în care a explicat exact situația în care se află în prezent baza turistică și în care a ținut să menționeze că nu proprietarii sunt cei care au incendiat complexul.

„Au fost cele mai groaznice 24 ore din viața noastră, că suntem șocați de ce s-a întâmplat și mai șocați de ceea ce se scrie despre noi. Pentru voi vrem să lămurim unele lucruri: Pensiunea nu a ars este intactă (nu a ajuns focul până acolo). Bazinele sunt intacte. Au ars filigoriile, cabinele de schimb și terasa de la bazine. Restaurantul a ars în proporție de 70%. Nu aven nici o asigurare nici nu am dat noi foc.

Să lăsăm speculațiile. Mulțumim celor care sunt alături de noi. Vă mulțumim pentru mesajele voastre de încurajare și nu în ultimul rând mulțumim celor care au fost prezenți acolo și au încercat din răsputeri să mai salveze ceva. Oficial vă anunțăm că la 1 mai complexul va fi deschis și până atunci vom încerca să fie totul cum a fost. Mirabela Salonti”, scrie pe pagina de Facebook a Complexului Salonti.

Ancheta este încă în desfășurare privind cauza izbucnirii incendiului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, deocamdată nu există nicio ipoteză care ar putea da indicii despre producerea incendiului. Cercetările continuă.

Citiți și: UPDATE | FOTO: DEZASTRU la ștrandul din Drașov. Pensiunea Salonti și complexul turistic, distruse de un INCENDIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax