Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Complicii hoților care au spart o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia au ajuns la închisoare. Vor sta doi ani după gratii

Publicat

inchisoare Doi tineri din Alba Iulia, complicii celor care au spart o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia, în luna februarie, au ajuns după gratii. Cei doi au fost prinși de polițiștii de la rutieră și vor sta la închisoare, fiecare, doi ani, pentru complicitate la tâlhărie calificată. Unul dintre ei a păzit uşa localului, iar celălalt a aşteptat în maşină, în timp ce alţi doi au furat peste 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba, în urma verificărilor efectuate, au identificat şi reţinut în vederea încarcerării doi bărbaţi, de 24 şi respectiv 27 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, pe numele cărora Judecătoria Alba Iulia a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, de câte 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Condamnaţii a fost depuşi în Penitenciarul Aiud.

Reamintim că, la sfârșitul lunii februarie, patru tineri au furat peste 10.000 de lei de la o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia. În acest caz, Judecătoria Alba Iulia s-a pronunţat în 25 mai, pedepsele fiind de doi ani şi şase luni pentru Dan Viorel Maidan şi Teodor Marian Capătă, respectiv doi ani de închisoare pentru Iulian Bunea şi  Crinel Viorel Bordea (complicii). Instanţa a mai dispus şi acordarea de despăgubiri care trebuie plătite de către inculpaţi către firma care administrează sala de jocuri. Decizia judecătoriei Alba Iulia poate fi contestată la Curtea de Apel.

Citeşte şi FOTO – VIDEO: Cei patru bărbaţi din Alba Iulia care au tâlhărit o sală de jocuri din oraş, propuşi pentru ARESTARE PREVENTIVĂ

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 22/23 februarie, în jurul orei 3.45, inculpaţii Maidan şi Capătă au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, iar, în timp ce unul din ei i-a solicitat angajatei banii din încasări, un altul a forţat uşa unei încăperi alăturate şi a sustras suma de aproximativ 10.700 lei. În acest timp, Bunea a păzit uşa de acces în sala de jocuri, iar Bordea i-a aşteptat într-un autoturism cu ajutorul căruia şi-au asigurat scăparea.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că  Crinel Viorel Bordea este cercetat de poliţiştii din Blaj sub aspectul comiterii infracţiunilor de „inducerea în eroare a organelor judiciare” şi „delapidare”, după ce în data de 27 noiembrie 2014, a înscenat o tâlhărie, susţinând că în timp ce conducea autoturismul unei societăţi de curierat, a fost atacat şi i-a fost sustrasă suma de 6.000 de lei. Cei patru au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti în 3 martie, iar o zi mai târziu au primit mandate de arest preventiv.

Citeşte şi Tânăr din Alba Iulia, angajat la o firmă de curierat, cu dosar penal. A reclamat fals că a fost tâlhărit, ca să poată păstra banii din încasări

Minuta deciziei de la Judecătoria Alba Iulia: „Condamnă pe inculpatul M.D.V. la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare. Condamnaă pe inculpatul C.T.M. la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare. Condamnă pe inculpatul B.C.V. la pedeapsa de 2 ani închisoare. Condamnă pe inculpatul B.I. la pedeapsa de 2 ani închisoare. Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă SC. T.G.G. SRL împotriva inculpatului M.D.V. Ia act că partea civilă D.A.I. nu s-a constituit parte civilă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax