Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comportament violent: Un bărbat din Bucerdea Grânoasă a omorât doi viţei cu toporul, a otrăvit laptele dintr-o fermă şi a tăiat cabluri de telefonie

Publicat

Un bărbat de 30 de ani din Bucerdea Grânoasă a dat dovadă de un comportament cel puţin ciudat, după ce a făcut ravagii la o fermă din Ciumbrud şi tăiat calbluri din reţeaua telefonică din zonă. Este cercetat pentru tentativă la furt calificat, distrugere şi cruzime faţă de animale. A omorât doi viţei din fermă, cu lovituri de topor.

Poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi sâmbătă noaptea, la ora 0.55, de către reprezentantul unei reţele de telefonie, care a reclamat că între localităţile Ciumbrud şi Băgau nu mai funcţionează sistemul telefonic. Oamenii legii au găsit fire tăiate, în zona indicată.

Au continuat investigaţiile şi l-au identificat pe C. L. (30 de ani), din Bucerdea Grânoasă, prejudiciul estimat fiind de 1.000 de lei. Oamenii legii au mai stabilit şi că, în aceeaşi noapte, acesta intrase în incinta unei ferme zootehnice din Ciumbrud, unde a tăiat  cablurile de alimentare de la patru utilaje agricole, a pus detergent de vase în 200 de litri de lapte şi a omorât doi viţei, lovindu-i în cap cu un topor.

Prejudiciul estimat prin cea de-a doua faptă a bărbatului este de 3.300 lei.

Faţă de C. L. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, distrugere şi cruzime faţă de animale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax