Connect with us
Publicitate

SPORT

Rezultate bune pentru atletele uniriste la ”Maratonul internațional” de la București

Publicat

Duminică, 9 octombrie, pe o vreme rece şi ploioasă, s-a desfăşurat “Maratonul Internaţional Bucureşti”, la startul căruia s-au aflat peste 2.000 de participanţi din 42 de ţări. Printre aceştia s-au numărat şi trei atlete ale CS Unirea Alba Iulia şi doi sportivi de la secţia de orientare, fiind însoţiţi de către directorul clubului, Marius Anghel.

Sportivele albaiulience care au luat startul în proba de semimaraton (pe distanţa de 21,097 kilometri) au reuşit să se autodepăşească şi să fie printre protagonistele principale ale acestei curse. Astfel, Roxana Duţă a reuşit să se claseze pe a treia treaptă a podiumului, cu timpul de 1 oră 18 minute şi 14 secunde, ceea ce reprezintă un record personal pe această distanţă. Ana Rodean s-a clasat pe locul 5, cu timpul de 1 oră 19 minute şi 54 secunde, de asemenea un nou record personal, în timp ce Alina Boholţan s-a clasat pe locul 7, cu timpul de 1 oră 21 minute şi 43 secunde.

Toate cele trei sportive, pregătite de către prof. Gabriel Avram, au dublă legitimare cu CS Universitatea Alba Iulia, iar aceste rezultate vin ca urmare a bunei colaborări şi susţineri oferite de către cele două cluburi sportive şi o muncă asiduă depusă în acest an de către atlete.

De menţionat este şi sprijinul oferit în tot acest an de către Consiliul Judeţean Alba, prin preşedintele Ion Dumitrel, unul dintre suporterii principali ai sportului în general şi ai atletismului în special.

Tot în cursa de semimaraton a concurat si Radu Milea, care s-a clasat pe locul 12 la categoria sa de vârstă cu timpul de 1 oră 28 minute şi 5 secunde. Sportiv în cadrul secţiei de orientare aceasta a fost prima participare într-o probă de semimaraton pe şosea.

În cursa de maraton desfăşurată pe distanţa de 42,195 kilometri, a alergat şi Tamas Bogya, sportiv al secţiei de orientare, care a încheiat pe locul 16 cu timpul de 2 ore 43 minute şi 19 secunde. Aceasta a fost a treia cursă de maraton la care Tamas a luat startul, concurând pentru CSM Cluj-Napoca.

Următoarea participare pentru atletismul albaiulian va fi la finele acestei luni, când se va desfăşura Cupa României la Cros, competiţie care va avea loc la Băile Felix, pentru toate categoriile de sportivi legitimaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax