Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comuna Ciugud, gazda celui mai important târg din Europa Centrală și de Est, dedicat tehnologiilor pentru construcții

Publicat

Comuna Ciugud din județul Alba va fi gazda celui mai important târg din România și Europa Centrală și de Est, dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții. CoBuild 2023 va avea loc în perioada 11-13 mai, pe un teren de peste 5 hectare, lângă zona industrială Drâmbar. 

Târgul va fi organizat timp de trei zile, de joi până sâmbătă, într-un format tip festival. Evenimentul se va întinde pe o suprafață de peste 5 hectare (50.000 metri pătrați), în zona fostului târg de animale de la Drâmbar.

Vizitatorii târgului vor putea vedea cele mai recente inovații și soluții din industria construcțiilor, a materialelor de construcție și a industriei utilajelor. În cadrul CoBuild 2023 expozanții vor prezenta cele mai noi și mai performante tehnologii și utilaje din domeniul construcțiilor, vor putea face demonstrații în zona special creată, vor întâlni noi parteneri de afaceri și vor putea avea discuții constructive în cadrul conferințelor și prezentărilor.

În cadrul evenimentul urmează să fie amenajată o zonă specială unde participanții și vizitatorii vor putea savura preparate delicioase, gătite pe loc, în food trucks. De asemenea, pentru copii va fi amenajat un loc special pentru distracție.

Potrivit organizatorilor, comuna Ciugud a fost aleasă ca și gazdă a expoziției CoBuild datorită mediului propice inovației și tehnologiei. „Comuna Ciugud, din județul Alba, reprezintă un reper în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii și eficiența folosirii fondurilor europene pentru dezvoltare durabilă”, au explicat organizatorii. Colaborarea între organizatori și administrația locală nu presupune cheltuieli din partea Primăriei Ciugud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    joi, 02.02.2023 at 20:00

    Bravo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax