Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Comuna Ciugud la ”România, te iubesc!” Pe urmele finanțărilor europene din mediul rural

Publicat

romania te iubesc

O echipă a emisiunii ”România, te iubesc!” de la ProTv, a filmat sâmbătă un reportaj în comuna Ciugud, județul Alba. Reporterul Rareș Năstase a realizat o serie de interviuri în perspectiva alegerileor europarlamentare, a președinției rotative a Uniunii Europene și a modului în care se vede, prin diverși ochi acest lucru (inclusiv prin perspectiva unui primar de comună cu o poveste de succes din acest punct de vedere), importanța fondurilor europene.

Echipa de filmare s-a oprit la comuna din Alba pentru că administrația de acolo este una dintre cele mai performante, din acest punct de vedere, la nivel național.

”Am primit cu drag la Ciugud echipa „România, te iubesc!” pentru un reportaj despre impactul fondurilor europene în dezvoltarea comunităților rurale. Am vorbit și voi încerca să vorbesc mereu despre cât de importante au fost fondurile europene pentru Ciugud. Banii europeni se văd, aproape la orice pas, în satele Ciugudului și nu cred că aș putea să îmi imaginez unde ar fi fost comuna noastră dacă nu erau finanțările europene. În spatele acestor proiecte sunt însă oameni… specialiștii administrației locale care au gândit și scris proiectele și cetățenii care au îndrăznit să creadă în dezvoltarea europeană a Ciugudului” a scris primarul din Ciugud, pe contul său de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax