Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comuna Ciuruleasa primește cărți de la Biblioteca Județeană Alba. Eveniment de lansare a raftului cu volume

Publicat

Comuna Ciuruleasa primește cărți de la Biblioteca Județeană Alba. Luni, 7 octombrie, va fi organizat evenimentul de lansare a Raftului Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” în localitate.

Inaugurarea Raftului bibliotecii la Ciuruleasa este un prilej pentru a se semna un parteneriat între Primăria Comunei Ciuruleasa și bibliotecă, transmit reprezentanții instituției județene.

Cele două părți se obligă să se sprijine reciproc în implementarea de proiecte culturale.

La eveniment vor fi prezenți la Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, Ioan Marius Cioară, primarul comunei Ciuruleasa, Nicolae Rusalin Sicoe, directorul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Ciuruleasa și Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Activitatea se va încheia cu un program artistic ce-l va omagia pe eroul național Avram Iancu, susținut de elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Ciuruleasa.

Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba are ca scop sprijinirea bibliotecilor publice din județul Alba în diversificarea fondului de carte și îndrumarea metodologică a bibliotecarilor în desfășurarea unor activități de promovare a cărții și a scriitorilor.

Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Ciuruleasa și cu Biblioteca Comunală din Ciuruleasa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate