Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comuna Sâncel: Tânăr înjunghiat în gât de propriul tată

Publicat

Un bărbat de 56 de ani din Sâncel este acuzat de tentativă de omor calificat, după ce şi-a înjunghiat fiul, în zona gâtului. Incidentul a avut loc în sâmbătă, în jurul orei 20.55.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mihai Eminescu din comuna Sâncel se afla un bărbat căzut la pământ, care sângera.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că persoana vătămată G. I., de 26 de ani, din comuna Sâncel, judeţul Alba, a fost lovită de tatăl său, cu un cuţit în zona gâtului, fiind transportată la Spitalul Judeţean Mureş cu o ambulanţă, unde i-a fost stabilit diagnosticul de plagă înjunghiată subclaviculară dreaptă, fiind spus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în data de 25.06.2011, jurul orelor 20.50, în timp ce se afla în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool, partea vătămată a avut un conflict spontan cu tatăl său, G. P. I., de 56 de ani, în timpul căruia G.P.I. l-a lovit pe fiul său cu un cuţit, în zona gâtului“, a precizat Luminiţa Rac, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar luni va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax