Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comuna ”smart” din România concesionează terenuri pentru investitori. Zona industrială Ciugud, extinsă cu 12 hectare

Publicat

Primăria comunei Ciugud a extins Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar cu încă 12 hectare. Potrivit reprezentanților Primăriei, parcelele sunt pregătite cu toate utilitățile pentru investitorii care au curajul să dezvolte afaceri „Made in Ciugud”. 

„Investește în Ciugud!”, aceasta este provocarea pe care a lansat-o, vineri, primarul Gheorghe Damian. Echipa Primăriei Ciugud a extins Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar cu încă 12 hectare, parcele pregătite pentru investitorii care au curaj să dezvolte afaceri „Made in Ciugud”.

„Am decis să extindem zona de dezvoltare economică și am pregătit deja primele 12 hectare, parcelate, cu plan urbanistic clar, cu toate utilitățile. Avem măsuri serioase pentru susținerea investitorilor. Promitem că vom fi o administrație locală corectă, deschisă, cinstită și prietenoasă cu mediul de afaceri.

Pentru Ciugud, Zona de Dezvoltare Economică a devenit motorul principal care ne-a dus de la o comună cu venituri, în anul 2000, de aproximativ 15.000 de euro, la o comună cu venituri doar din această zonă de aproape 1 milion de euro.

Sunt peste 30 de companii care au creat aproape 1000 de locuri de muncă. Iată motivul pentru care comunitatea din Ciugud îndrăgește investitorii corecți și care au curajul să își dezvolte afaceri <Made in Ciugud>!”, a transmis primarul Gheorghe Damian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax