Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comuna ȘPRING anunță începere proiect ”Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Drașov”

Publicat

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

Comuna ȘPRING, în calitate de beneficiar, anunță semnarea contractului de finanțare nr. 932DOT ⁄ 2023 pentru proiectul cu titlul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLII GIMNAZIALE DRAȘOV, COMUNA ȘPRING, JUDEȚUL ALBA”, cod F-PNRR-Dotari-2023-5919, finanțat prin Planul National de Redresare și Reziliență, Pilonul VI Politici pentru noua generație, Componenta C15, Reforma 5 Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației și Reforma 6 Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ și Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime și creșterea calității actului educațional prin dotarea cu materiale didactice, mobilier, echipamente digitale si de laborator si echipamente si aparatură sportivă a unităților de învățământ preuniversitar de pe teritoriul comunei ȘPRING, jud. Alba.

Obiectivele specifice ale proiectului:

– Dotarea unui laborator de informatică cu echipamente specifice
– Dotarea a 12 săli de clasă cu echipamente digitale
– Dotarea a 13 săli de clasă cu mobilier si materiale didactice
– Dotarea unui laborator multidisciplinar cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale specifice
– Dotarea unei săli de sport cu echipamente si aparatură sportivă

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 919.048,90 lei , din care valoarea eligibilă din PNRR  este în cuantum 772.310,00 lei.

Durata proiectului este de 17 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul august 2023 – decembrie 2024.

Informații suplimentare despre proiect se pot obține de la Primăria Comunei Șpring, sat Șpring, nr. 94, jud. Alba, cod poștal 517769, tel. 0258-765019, e-mail: primariaspring@yahoo.com.

AICI comunicatul în format .pdf

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax