Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al deputatului Marcel Tuhuț: Undă verde pentru Programul IMM Invest Plus! Sprijin de 4 miliarde de euro pentru IMM-uri!

Publicat

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de stat pentru Programul IMM INVEST PLUS, o inițiativă marca PSD, de mare importanță pentru economie.

Programul IMM INVEST PLUS a intrat în linie dreaptă, iar de luni, 12 septembrie, au început înscrierile pe platforma www.imminvest.ro.

În contextul invaziei Ucrainei de către Rusia, pentru sprijinirea întreprinderilor din toate sectoarele, Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutoare a României cu o valoare de 4 miliarde de euro – aproape 20 de miliarde de lei.

”Această schemă de ajutor de stat va permite păstrarea locurilor de muncă, va asigura viabilitatea şi va contribui la dezvoltarea activităţii IMM-urilor şi a întreprinderilor beneficiare cu capitalizare de piaţă medie”, a transmis Adrian Câciu, ministrul Finanțelor.

Antreprenorii pot accesa Programul IMM Invest Plus prin componentele sale: IMM Invest România, Agro IMM Invest, IMM Prod, Garant Construct, Innovation şi Rural Invest.

Schema de ajutor de stat poate fi accesată până la finalul anului. Maximul finanțărilor asigurate este 10 milioane lei pentru proiectele de investiţii/beneficiar şi de maximum 5 milioane pentru capital de lucru.

Cele 800.000 de întreprinderi și IMM-uri reprezintă un veritabil motor economic național; asigură 48% din cifra de afaceri la nivel național și 66% din profit.

PSD face tot ce se poate, într-o logică economică sănătoasă, pentru a le menține și stimula dezvoltarea!

Deputat PSD de Alba,

Tuhuț Radu-Marcel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    marți, 13.09.2022 at 11:21

    CE * logica economica * a Adoptat, Tuhutu-LE, Guvernul de Coalitie USL DOI PSD, Ramura Matu Citu a PNL, UDMR, cand a Micsorat intervalele de consum de curent electric, pentru POPULATIE, si a SCUMPIT Curentul ,in intervalele Pana la 100Kwh/luna, INTRE 100 si 250 Kwh ????? Chiar ACUM, cu INFLATIA de PESTE 15% ??????????? Si Fara Marirea Substantiala ( Macar cu 10-15 % ) a PENSIILOR ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax