Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al deputatului PSD Radu Tuhuț: ”Un an de guvernare responsabilă” (P)

Publicat

S-a împlinit un an de când PSD a intrat la guvernare pentru a scoate România din situația grea în care se afla.

Nu am fugit niciodată de adevăr, nu am negat niciodată realitatea. Știu că sunt români care resimt din plin creșterile de prețuri, însă politica făcută de PSD a fost tocmai pentru a atenua din această povară.

PSD a adoptat, în acest an, măsuri de protecție pentru familiile vulnerabile, pentru cele monoparentale, a fost alături de clasa muncitoare, de vârstnici, a susținut creșterea alocațiilor, salariilor și pensiilor.

Pe domenii de activitate, PSD a adoptat cele mai bune măsuri pentru turismul, agricultura și economia românească.

Mediul de afaceri poate beneficia de sprijin guvernamental direct, iar politicile de sănătate au avut efect pozitiv.

Cu PNL și USR la guvernare România s-a aflat într-un blocaj permanent și a mers din criză în criză. În zadar, cei de la USR, vociferează acum fără noimă.

Prin ieșirea de la guvernare au demonstrat lașitate și i-au trădat pe cei care i-au votat. În schimb, când la guvernare a fost doar PNL, datoria externă a țării a explodat, iar România era o țară instabilă!

PSD a oferit țării în acest an stabilitate, predictibilitate și măsuri coerente de sprijin pentru multe categorii de populație!

Deputat PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. pilu

  joi, 08.12.2022 at 11:46

  Mă omule, tu citeşti ce scri ? Sunteţi un dezastru, ori cu PNL, ori fără.În afară de pomeni, de parcă am fi tot timpul la înmormântări, nu aveţi nici o viziune. Dacă aş începe să dau exemple ar trebui să scriu până la noapte. Sunteţi un partid mai mult decât penibil. Cine te-a pus să scri bazaconia asta ?

 2. gelu stoian

  joi, 08.12.2022 at 14:08

  @ PILU : PSD-ul, Bineinteles ! Nici „pana la noapte ” nu vei avea timpul necesar pentru a enumara TOATE Porcariile ( Culminand CU Marirea punctului de pensie, in 2023 DOAR cu 12,5 %, in vreme ce INFALTIA pe 2022 DEPASESTE 16 % !; Pana N-a Ajuns la Guvernare, tanti Lia Olguta-Vasilescu, PRETINDEA o Indexare cu 40% !) pe care le-a FACUT Guvernul PSD-PNL-UDMR = USL DOI !

 3. Dumitru Lucia Elena

  joi, 08.12.2022 at 15:00

  Guvernare responsabila? 🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax